Viattence

Uren in overleg | FWG 35 € 2.474,39 - € 3.337,94 | MBO3

Thuiszorg Verzorgende IG (VIG)

Als Verzorgende IG in de thuiszorg help jij onze cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Je voelt cliënten goed aan en weet wat zij zelf kunnen en graag willen. Hierbij werk je samen met andere zorg- en dienstverleners, vrijwilligers en mantelzorgers en neem je deel aan multidisciplinaire overleggen.

Jouw werkdag is elke dag weer anders en gevarieerd. Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, persoonlijke verzorging, wondverzorging en het toedienen van medicatie horen bij je dagelijkse werkzaamheden. Ook signaleer je veranderingen in de gezondheidssituatie van cliënten en rapporteer je deze. Dit doe je in een prettige en veilige werkomgeving waarbij de regie van de cliënt voorop staat. Wij bieden zorg in de dorpskernen in Epe, Heerde, Wezep en Vaassen.

 

Wie ben jij?

Met jouw hart voor warme ouderenzorg ben jij een rots in de branding voor jouw cliënten en de mensen om hen heen. Je bent positief ingesteld, een kei in communiceren en denkt altijd in oplossingen. Natuurlijk beschik je ook over een goede dosis humor en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een interdisciplinair team. Verder voldoe je aan het volgende:

  • Een MBO niveau 3 Verzorgende IG diploma;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Het verhaal van Heidi van Dorresteijn, thuiszorg Heerde:

"Er is een gemoedelijke en open sfeer waardoor ik altijd alles bespreekbaar durf te maken. Ik voel me echt gezien en in mijn kracht gezet door collega’s en managers. Er wordt niet gedacht in onmogelijkheden, maar altijd in mogelijkheden. Dit maakt dat ik al 25 jaar met heel veel plezier bij Viattence werk!”

 

Wat bieden wij jou?

Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden.  Jouw uren kunnen zowel overdag of ’s avonds zijn. In overleg is er heel veel mogelijk. Verder kun je rekenen op:

  • Een contract waarin de uren te bespreken zijn. We horen vooral graag wat jouw wens is!
  • Een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring van minimaal € 2.474,39 en maximaal €3.337,94 (FWG 35 CAO VVT) bij een 36-urige werkweek;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), onregelmatigheids- en reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Fiscale voordelen bij aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, smartphone of fitness abonnement;
  • Een fijne mensgerichte werkomgeving! Samen werken vanuit verbinding, vertrouwen en met vakkundigheid en vindingrijkheid aan een waardevolle dag voor onze cliënten!  
Een paar uurtjes meelopen om de sfeer te proeven? Heel graag! Wij laten je graag ons mooie werk zien!

 

Waarom werken in de thuiszorg bij Viattence?

Ouderen blijven het liefst zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving wonen. Nu én in de toekomst! In de buurt die ze kennen en in het huis waarin ze zich al jarenlang prettig voelen. Als thuiszorgprofessional help jij hen om zo lang mogelijk in deze omgeving te kunnen wonen. Hoe waardevol is dat! Daarnaast kun je in de thuiszorg rekenen op flexibiliteit, afwisseling en nog véél meer! 

 

Enthousiast geworden?

Heel fijn! Wij zijn erg benieuwd naar jou, jouw CV en motivatie! Solliciteer snel via de sollicitatiebutton! We gaan graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Esther Kragt, recruitment, bereikbaar via tel. 06-41 87 36 12. Een Whatsapp-berichtje mag ook, Esther neemt dan contact met jou op. Je kunt ook een mail sturen naar vacature@viattence.nl

Vacatures zetten wij gelijktijdig in- en extern uit. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

 Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence

Vacature delen op:

Referentienummer:

723724389

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacatureniveau:

MBO
Niveau 3

Vacaturetype:

Extramurale (thuis)zorg

Salaris:

FWG 35 € 2.474,49 - € 3.337,94

Vestiging:

Epe
Heerde
Vaassen
Wezep

Aantal uur:

Uren in overleg

Sluitingsdatum:

17-10-2024

Startdatum:

z.s.m./ in overleg

Locatie:

Epe, Vaassen, Heerde, Wezep

Contactpersonen:

Esther Kragt

mobiel: 0641873612

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Korte Veenteweg 9c 8161PC EPE

Locatie: