Viattence

Uren in overleg | FWG 30 € 2.360,77 - €3.088,94 | MBO2

Thuiszorg Helpende plus

Helpende Plus Thuiszorg

Als Helpende Plus bij de thuiszorg verleen je op basis van de individuele zorgbehoefte van cliënten verzorging en verpleging. Hierbij zijn de wensen van de cliënten leidend. Je voelt cliënten goed aan en weet wat zij zelf kunnen en graag willen. Jouw werkdag is elke dag weer anders en gevarieerd. Bovendien werk je zelfstandig, maar niet alleen; jouw thuiszorgcollega's zijn altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning.

Ouderen blijven het liefst zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving wonen. Nu én in de toekomst! In de buurt die ze kennen en in het huis waarin ze zich al jarenlang prettig voelen. Als thuiszorgprofessional help jij hen om zo lang mogelijk in deze omgeving te kunnen wonen. Hoe waardevol is dat! Daarnaast kun je in de thuiszorg rekenen op flexibiliteit, afwisseling en nog véél meer! Wij bieden zorg in de dorpskernen Wezep, Epe, Heerde en Vaassen.

Wij bieden:

  • Een contract waarin de uren te bespreken zijn. We horen vooral graag wat jouw wens is!
  • Een mooi salaris passend bij jouw kennis en ervaring van minimaal € 2.360,77 en maximaal € 3.088,94 bij een 36-urige werkweek (CAO VVT, FWG 30);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), onregelmatigheids- en reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Fiscale voordelen bij aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, smartphone of fitness abonnement;
  • Een fijne mensgerichte werkomgeving! Samen werken vanuit verbinding, vertrouwen en met vakkundigheid en vindingrijkheid aan een waardevolle dag voor onze cliënten! 

 

Het verhaal van Dianne van der Haar, Helpende plus thuiszorg:

"Overal waar ik kom, ben ik een luisterend oor. Ik merk al heel gauw wanneer iemand ergens mee zit of over piekert. Vaak zie ik dat mensen best eenzaam zijn, ze kijken uit naar de zorg die een paar keer per dag komt. Ik ben zo blij dat ik er voor hen kan zijn!"

 

Wij vragen:

Je bent geduldig en kunt goed luisteren en natuurlijk beschik jij over een hart voor warme ouderenzorg. Verder ben je positief ingesteld, een kei in communiceren en denk je altijd in oplossingen. Daarnaast beschik jij over:

  • Een afgeronde opleiding Helpende plus niveau 2 (of vergelijkbaar, bijvoorbeeld een overgangsbewijs voor het 3e leerjaar van de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde);
  • Je bent in bezit van een rijbewijs.

 

Over Viattence

Viattence biedt verschillende vormen van thuiszorg, dagbesteding, behandeling, wonen met zorg en verpleeghuiszorg aan ouderen in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen en omgeving. We hebben jarenlange ervaring en deskundigheid in de zorg, begeleiding en behandeling van complexe psycho-geriatrische en lichamelijke aandoeningen. Ruim 1.000 medewerkers en ongeveer 400 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om van iedere dag een waardevolle dag te maken voor bewoners en cliënten. Samen met enthousiaste, vakkundige en betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn we een wendbare en lerende partner in de ouderenzorg. Wij werken vanuit vindingrijkheid en vertrouwen aan een waardevol leven voor ouderen in de dorpen. Samen met anderen versterken we elkaar lokaal en regionaal op het gebied van welzijn, zorg, innovatie en lerend werken.

Heb je interesse?

Heel fijn! Wij zijn erg benieuwd naar jou, jouw CV en motivatie! Solliciteer snel via de sollicitatiebutton! We gaan graag met je in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Esther Kragt, recruitment, bereikbaar via tel. 06-41 87 36 12. Een Whatsapp-berichtje mag ook, Esther neemt dan contact met jou op. Je kunt ook een mail sturen naar vacature@viattence.nl

Vacatures zetten wij gelijktijdig in- en extern uit. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence.

Vacature delen op:

Referentienummer:

307736700

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacatureniveau:

MBO
Niveau 2

Vacaturetype:

Extramurale (thuis)zorg

Salaris:

FWG 30 € 2.360,77 - € 3.088,94

Vestiging:

Epe
Heerde
Vaassen
Wezep

Aantal uur:

Uren in overleg

Sluitingsdatum:

26-09-2024

Startdatum:

z.s.m./ in overleg

Locatie:

Epe, Heerde, Vaassen, Wezep

Contactpersonen:

Angelique Mourik

tel.: 0648336148

mobiel: 0648336148

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Korte Veenteweg 9c 8161PC EPE

Locatie: