Viattence

24 - 28 uur | FWG 35 € 2.474,49 - € 3.337,94 | MBO3

Verzorgende IG (VIG) Appartemententeam de Speulbrink

In woonzorgcentrum de Speulbrink zijn meerdere appartementen, die zijn verdeeld over de begane grond en drie etages. De appartementen zijn geschikt voor alleenwonenden met een indicatie voor WLZ-zorg. We streven ernaar om de bewoners zo zelfstandig mogelijk te laten zijn, maar we zijn altijd in de buurt om te ondersteunen wanneer de bewoner dit wenst. 

Als Verzorgende IG speel je een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de bewoners. We vinden het belangrijk dat je de bewoner écht leert kennen, zodat je precies weet welke zorg en begeleiding hij/zij wenst. Eén ding is zeker: elke werkdag is weer anders en gevarieerd. Je komt terecht in een gezellig team van Woonassistenten, Helpenden en Verzorgende IG. Samen doen we ons best om van elke dag een waardevolle dag te maken voor de bewoners. 

Wat bieden wij? 

Wij vinden het belangrijk dat je op de juiste plek zit binnen Viattence, zodat je jouw talenten en kwaliteiten optimaal kan benuten en iedere dag met veel plezier naar je werk gaat. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Jouw uren kunnen zowel overdag, 's avonds als 's nachts zijn. Verder kun je rekenen op: 

  • Een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring van minimaal € 2.474,49 en maximaal € 3.337,94 bij een 36-urige werkweek (CAO VVT FWG 35); 
  • Een contract voor onbepaalde tijd van  24 - 28 uur;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), onregelmatigheids- en reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Fiscale voordelen bij aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, smartphone of fitness abonnement;
  • Een fijne mensgerichte werkomgeving! Samen werken vanuit verbinding, vertrouwen en met vakkundigheid en vindingrijkheid aan een waardevolle dag voor onze cliënten!  

Wat vragen wij? 

We vinden het belangrijk dat je beschikt over een hart voor warme ouderenzorg. Daarnaast ben je positief ingesteld, een kei in communiceren en denk je altijd in oplossingen. Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team en je vindt het leuk om Samen Lerend te werken. Verder beschik jij over: 

  • Een MBO3 Verzorgende IG diploma;
  • Beheersing van de Nederlandse taal.

Over Viattence

Zorgen doen wij samen. Bij Viattence willen wij de Mens zien. Niet de aandoening zien, niet teveel in systemen en processen denken en dat voorop stellen, maar De Mens Zien, nieuwsgierig zijn naar de bewoner en zijn/haar wensen en dat altijd voorop stellen. Eerst de wensen, dan kijken hoe we dat samen, met elkaar, kunnen regelen. Voor de zeer kwetsbare ouderen voor wie het niet langer mogelijk is om in de eigen woonomgeving te blijven wonen, bieden we een warme en veilige woonomgeving, bijna net als thuis. Onze kleinschalige woonzorglocaties bieden een vertrouwde omgeving, waar vaste, vertrouwde en vakkundige medewerkers oprechte aandacht geven aan onze bewoners. Onze interdisciplinaire teams zien de mens en zetten het levensverhaal van de bewoner centraal bij de hoog complexe zorg die vakkundig verleend wordt. We werken nauw samen met de naasten en vrijwilligers van onze bewoners en betrekken hen actief bij de zorgverlening en activiteiten van het dagelijks leven.

Interesse? 

Ben jij na het lezen van deze vacature net zo enthousiast als wij? Heel fijn! We zijn namelijk erg benieuwd naar jou, je motivatie en CV. Solliciteer snel via de button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Bobby Lewerissa (teamcoach) via b.Lewerissa@viattence.nl of Harma Nevels (regiomanager) via h.weggen@viattence.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met Esther Kragt, recuitment. Esther is te bereiken op 06-41 87 36 12 of per mail via vacature@viattence.nl.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern én extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Vacature delen op:

Referentienummer:

806533945

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO
Niveau 3

Vacaturetype:

Intramurale zorg

Salaris:

FWG 35 € 2.474,49 - € 3.337,94

Vestiging:

Vaassen

Aantal uur:

24-28

Sluitingsdatum:

25-09-2024

Startdatum:

z.s.m./ in overleg

Locatie:

Vaassen

Contactpersonen:

Bobby Lewerissa

mobiel: 06-43455139

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Brunholdplaats 5 8171 VA Vaassen

Locatie: