Viattence

Uren in overleg | FWG 35 € 2.474,49 - € 3.337,94| MBO3

Verzorgende IG (VIG) Hofje Wendakker

Hofje Wendakker bestaat uit 12 kleinschalige woongroepen voor in totaal 96 bewoners en is ingericht voor het bieden van intensieve somatische en psychogeriatrische zorg in een huiselijke omgeving. De woongroepen bevinden zich rondom de prachtige, gezamenlijke maar afgeschermde belevingstuin. Bewoners wonen beneden en slapen boven. De huiskamer van de woongroepen vormt het kloppende hart, daar vinden dagelijkse huiselijke activiteiten plaats. Zo wordt er verse thee gemaakt, staan de karbonaadjes te pruttelen of wordt de was opgevouwen.

 

Wat bieden wij?

Wij zorgen goed voor onze bewoners én medewerkers. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Verder kan je rekenen op:

  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week; 
  • Salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, tussen € 2.474,49 en € 3.337,94 bruto per maand o.b.v. 36 uur (CAO VVT FWG 35);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), onregelmatigheids- en reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Fiscale voordelen bij aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, smartphone of fitness abonnement;
  • Een fijne mensgerichte werkomgeving! Samen werken vanuit verbinding, vertrouwen en met vakkundigheid en vindingrijkheid aan een waardevolle dag voor onze cliënten!  

 

Wat vragen wij?

Natuurlijk beschik je over een hart voor warme ouderenzorg. Daarnaast ben je positief ingesteld, een kei in communiceren en denk je altijd in oplossingen. Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team en je vindt het leuk om Samen Lerend te werken. Verder beschik jij over:

  • Een MBO3 Verzorgende IG diploma;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. 

 

Over Viattence

Zorgen doen wij samen. Bij Viattence willen wij de Mens zien. Niet de aandoening zien, niet teveel in systemen en processen denken en dat voorop stellen, maar De Mens Zien, nieuwsgierig zijn naar de bewoner en zijn/haar wensen en dat altijd voorop stellen. Eerst de wensen, dan kijken hoe we dat samen, met elkaar, kunnen regelen. Voor de zeer kwetsbare ouderen voor wie het niet langer mogelijk is om in de eigen woonomgeving te blijven wonen, bieden we een warme en veilige woonomgeving, bijna net als thuis. Onze kleinschalige woonzorglocaties bieden een vertrouwde omgeving, waar vaste, vertrouwde en vakkundige medewerkers oprechte aandacht geven aan onze bewoners. Onze interdisciplinaire teams zien de mens en zetten het levensverhaal van de bewoner centraal bij de hoog complexe zorg die vakkundig verleend wordt. We werken nauw samen met de naasten en vrijwilligers van onze bewoners en betrekken hen actief bij de zorgverlening en activiteiten van het dagelijks leven.

 

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature net zo enthousiast als wij? Heel fijn! We zijn erg benieuwd naar jou, je motivatie en CV! Solliciteer snel via de button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Barbara Burgmeijer, teamcoach. Barbara is te bereiken op 06-34007098 of via b.jacobsen@viattence.nl . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met Esther Kragt, recruitment. Esther is te bereiken op 06-41 87 36 12 of per mail via vacature@viattence.nl.

Vacatures zetten wij gelijktijdig in- en extern uit. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence.

Vacature delen op:

Referentienummer:

567375425

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO
Niveau 3

Vacaturetype:

Intramurale zorg

Salaris:

FWG 35 € 2.474,49 - € 3.337,94

Vestiging:

Heerde

Aantal uur:

24

Sluitingsdatum:

25-09-2024

Startdatum:

z.s.m./ in overleg

Locatie:

Heerde

Contactpersonen:

Barbara Burgmeijer

mobiel: 06-34007098

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Korte Veenteweg 9c 8161PC EPE

Locatie: