Viattence

24 uur | FWG 35 € 2.474,49 - € 3.337,94| MBO3

Verzorgende IG (Klaarbeek)

Op de begane grond van De Klaarbeek bevinden zich de woongroepen waar in totaal 32 cliënten met geheugenproblematiek (veelal gevolg van dementie) wonen volgens het principe Kleinschalig Wonen. Naast de eigen kamers van de bewoners beschikt ieder woongroep over een gezamenlijke woonkamer waar bewoners gezellig samen eten, spelletjes doen of een praatje maken.  

Als Verzorgende IG speel je een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de bewoners van de Klaarbeek, jouw werkdag is elke dag weer anders en gevarieerd. Je komt terecht in een gezellig team van Woonassistenten, Helpenden en Verzorgende IG'ers. Samen doen we ons best om van elke dag een waardevolle dag te maken voor de bewoners. 

Wat bieden wij? 

Wij vinden het belangrijk dat je op de juiste plek zit binnen Viattence, zodat je jouw talenten en kwaliteiten optimaal kan benutten en iedere dag met veel plezier naar je werk gaat. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Jouw uren kunnen zowel overdag, 's avonds als 's nachts zijn. Verder kun je rekenen op: 

  • Een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring van minimaal € 2.474,49 en maximaal € 3.337,94 bij een 36-urige werkweek (CAO VVT FWG 35); 
  • Een contract voor onbepaalde tijd van 24 uur per week; 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), onregelmatigheids- en reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Fiscale voordelen bij aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, smartphone of fitness abonnement; 
  • Een fijne mensgerichte werkomgeving! Samen werken vanuit verbinding, vertrouwen en met vakkundigheid en vindingrijkheid aan een waardevolle dag voor onze cliënten! 


Wat vragen wij? 

Je hebt een hart voor warme ouderenzorg. Je bent positief ingesteld, een kei in communiceren en je denkt altijd in oplossingen. Natuurlijk beschik je ook over een goede dosis humor en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een interdisciplinair team. Verder beschik jij over: 

  • Een MBO 3 Verzorgende IG diploma 
  • Beheersing van de Nederlandse taal 


Over Viattence 

Viattence biedt verschillende vormen van thuiszorg, dagbesteding, behandeling, wonen met zorg en verpleeghuiszorg aan ouderen in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen en omgeving. We hebben jarenlange ervaring en deskundigheid in de zorg, begeleiding en behandeling van complexe psycho-geriatrische en lichamelijke aandoeningen. Ruim 1.000 medewerkers en ongeveer 400 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om van iedere dag een waardevolle dag te maken voor bewoners en cliënten. Samen met enthousiaste, vakkundige en betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn we een wendbare en lerende partner in de ouderenzorg. Wij werken vanuit vindingrijkheid en vertrouwen aan een waardevol leven voor ouderen in de dorpen. Samen met anderen versterken we elkaar lokaal en regionaal op het gebied van welzijn, zorg, innovatie en lerend werken. 


Heb je interesse?  

Ben jij na het lezen van deze vacature net zo enthousiast als wij? Heel fijn! We zijn erg benieuwd naar jou, jouw motivatie en CV! Solliciteer snel via de button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  
Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Anja Goudbeek, Teamcoach, voor je klaar. Anja is te bereiken via tel. 06-18 52 21 89 of per mail via a.goudbeek@viattence.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met Esther Kragt, recruitment. Esther is te bereiken op 06-41 87 36 12 of per mail via vacature@viattence.nl. 


Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence. 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern én extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

776776494

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO
Niveau 3

Vacaturetype:

Intramurale zorg

Salaris:

FWG 35 € 2.474,49 - € 3.337,94

Vestiging:

Epe

Aantal uur:

24

Sluitingsdatum:

25-09-2024

Startdatum:

In overleg

Locatie:

Epe

Contactpersonen:

Laura Huisintveld

tel.: 06-14428375

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Korte Veenteweg 9c 8161PC EPE

Locatie: