Viattence

Bijbaan in de zorg

Viattence is op zoek naar enthousiaste zorgstudenten die naast de zorgopleiding graag aan de slag willen in de zorg. Zorgstudenten die willen helpen bij de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. Als zorgcollega ondersteun je onze zorgmedewerkers, zodat alle bewoners en cliënten de zorg en aandacht krijgen die zij verdienen. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! Niet alleen in de vakanties, maar ook in de weekenden, avonduren of doordeweeks.

Wat ga je doen?

Als zorgstudent ben jij van onschatbare waarde. Je gaat aan de slag binnen één van onze locaties. Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren tijdens jouw bijbaan heb je al tijdens de praktijklessen en/of stages uitgevoerd en deze zijn met een voldoende beoordeeld. Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar, zullen wij je inzetten voor de voorkomende werkzaamheden, die jij mag uitvoeren.


Waar ga werken?

We hebben mogelijkheden op onze locaties in Epe, Heerde, Vaassen en Wezep. Deze locaties bestaan voornamelijk uit kleinschalige woongroepen met een klein aantal bewoners of appartementen waar mensen binnen de muren van Viattence wonen en zorg van ons ontvangen.

Wat bieden wij jou?

Wij zorgen goed voor onze bewoners, maar ook voor jou! We bieden jou een waardevolle bijbaan op maat aan. Daarnaast bieden wij:

  • Een oproepcontract voor een jaar, waarbij we graag met jou in overleg gaan over het aantal uren per week;
  • Een uitstekend salaris, passend bij jouw kennis en ervaring van minimaal € 14,65 per uur; De hoogte van het uurloon is afhankelijk van functie en niet van jouw leeftijd!
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%); omgerekend betekent dit een all in bruto uurloon van ruim € 17,-  
  • Een leerzame werkomgeving waar jij je kan ontwikkelen onder begeleiding van onze vakkundige collega's; 
  • Een warm ontvangst binnen een gezellig en betrokken team, waar we veel voor elkaar over hebben.

Wie zoeken wij?

Met jouw hart voor warme ouderenzorg ben jij een rots in de branding voor jouw cliënten en de mensen om hen heen. Je bent positief ingesteld, een kei in communiceren en denkt altijd in oplossingen. Natuurlijk beschik je ook over een goede dosis humor en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een interdisciplinair team. Verder voldoe je aan het volgende:

  • Je volgt een opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige, ook als je de opleiding Helpende zorg en welzijn volgt, nodigen wij jou uit om te solliciteren;
  • Je vindt het niet erg om ook af en toe in de avonden en weekenden te werken;
  • Je bent flexibel en komt je afspraken na.

Enthousiast geworden?

Heel fijn! Wij zijn erg benieuwd naar jou, jouw CV en korte motivatie. Je kan solliciteren via de solliciteer nu button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst nog meer informatie? Dan mag je contact opnemen met Esther en Susanne van Recruitment. Esther en Susanne beantwoorden jouw vragen graag en zijn zowel telefonisch als per whatsapp bereikbaar op 06 41 87 36 12 / 06-38 06 87 15 of per mail via vacature@viattence.nl.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence.

Vacature delen op:

Referentienummer:

036756067

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO
Niveau 2

Vacaturetype:

Intramurale zorg

Vestiging:

Epe
Heerde
Vaassen
Wezep

Aantal uur:

Uren in overleg

Sluitingsdatum:

27-09-2024

Startdatum:

In overleg

Locatie:

Wezep, Heerde, Epe, Vaassen

Contactpersonen:

Susanne van der Reiden

tel.: 0638068715

mobiel: 0638068715

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Korte Veenteweg 9c 8161PC EPE

Locatie: