Viattence

24 uur | MBO3

Teamverpleegkundige in opleiding

Als leerling Verpleegkundige werk je gedurende het leerwerktraject naar een zelfstandige uitvoering van de functie van Teamverpleegkundige (MBO niveau 4). Tijdens het leerwerktraject van 2 jaar volg je één dag per week les en werk je de overige dagen mee in de zorg. Zo kun je alles wat je tijdens de opleiding leert direct in de praktijk toepassen en doe je tegelijkertijd al veel werkervaring op!

Gedurende je opleiding ga je aan de slag met jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo doe je kennis en vaardigheden op in verpleegkundige taken, klinisch redeneren en het opstellen van verpleegplannen. Je oefent de verpleegtechnische vaardigheden, gaat aan de slag met zelfinzicht en competenties die cruciaal zijn vanwege de interactie met cliënten en verbetert je samenwerkingsvaardigheden. Tijdens de opleiding rouleer je na één jaar naar een andere leer-/werkplek binnen één van de locaties van Viattence waarin jouw leerproces centraal staat.

Over de functie Teamverpleegkundige

Als Teamverpleegkundige zorg jij dat bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben voor het ervaren van een waardevol leven. Je gaat aan het werk als meewerkend verpleegkundige en daarnaast coach en ondersteun je de medewerkers van het team. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsverpleegkundige waarbij jij je specifiek richt op de kwaliteit van het team. Samen wordt aan verbeterpunten/ doelstellingen gewerkt die in afstemming met het team en jouw teamcoach tot stand zijn gekomen. Je voelt de vrijheid om gevraagd én ongevraagd mee te lopen in diensten rondom specifieke casuïstiek of teamvraagstukken om vervolgens te kunnen coachen of adviseren. Op deze manier breng je de kwaliteit van zorg samen met je collega's naar een nóg hoger niveau.  

Wat bieden wij?

Wij vinden het belangrijk dat je op de juiste plek zit binnen Viattence, zodat je jouw talenten en kwaliteiten optimaal kan benutten en iedere dag met plezier naar je werk gaat. Daarvoor investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden. Verder kun je rekenen op:

  • Een contract van 24 uur per week voor de duur van de opleiding. Na diplomering worden de mogelijkheden besproken tot instroom naar de functie van (Team)verpleegkundige;
  • Jouw opleiding start meerdere keren per jaar. Tot de start van de opleiding werk je als Verzorgende IG (VIG) en zodra de opleiding start (feb 2025), begin je als leerling verpleegkundige. Jouw opleiding wordt volledig betaald door Viattence, per lesdag krijg je 5,5 uur opleidingstijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform FWG 45 CAO VVT van minimaal €2.770,33 (instroomsalaris) tot maximaal €3.944,48 bruto per maand o.b.v. 36 uur. Voor interne kandidaten geldt dat wanneer het huidige salaris het leerlingen salaris overstijgt, je het huidige salaris behoudt;
  • Vakkundige docenten en uitstekende (werk)begeleiding op de werkvloer door enthousiaste collega Teamverpleegkundigen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), onregelmatigheids- en reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Wie ben jij?

Natuurlijk beschik jij over een hart voor warme ouderenzorg. Je bent sociaal, gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen en geïnteresseerd in het verhaal achter de mens. Daarnaast ben je positief ingesteld, een kei in communiceren en denk je altijd in oplossingen. Je beschikt verder over:

  • Een MBO3 Verzorgende IG diploma en ambitie om je door te ontwikkelen tot Teamverpleegkundige;
  • Meerdere jaren werkervaring als Verzorgende IG (bij voorkeur in de ouderenzorg);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Over Viattence

Viattence biedt thuiszorg, dagbesteding, behandeling, wonen met zorg en verpleeghuiszorg aan ouderen in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen. Samen met ongeveer 1000 zorgmedewerkers en 400 vrijwilligers maken we van iedere dag een waardevolle dag. 

 
Heb je interesse?

Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV! Solliciteer makkelijk & snel via de solliciteer button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over de vacature kun je vanaf 5 augustus tot 23 augustus per e-mail contact opnemen met Anna van der Maaten-Westerink, Teamverpleegkundige, via a.westerink@viattence.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met Esther Kragt, recruitment. Esther is te bereiken op 06-41 87 36 12 of per mail via vacature@viattence.nl.

Vervolgprocedure

  • Vacatures zetten wij gelijktijdig in- en extern uit. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence.
  • Een Amn-talentenscan en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Vacature delen op:

Referentienummer:

327253529

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

MBO
Niveau 3

Vacaturetype:

Intramurale zorg

Salaris:

FWG 45 € 2.770,33 - € 3.944,48

Vestiging:

Vaassen

Aantal uur:

24

Sluitingsdatum:

23-10-2024

Startdatum:

In overleg

Locatie:

Vaassen

Contactpersonen:

Bobby Lewerissa

mobiel: 06-43455139

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Brunholdplaats 5 8171 VA Vaassen

Locatie: