Viattence

24 uur | geen opleiding vereist | FWG 15 € 2.231,25 - € 2.691,15

Woonassistent Speulbrink (Appartemententeam)

24 uur | Startdatum november 2024

In woonzorgcentrum de Speulbrink zijn meerdere appartementen, die zijn verdeeld over de begane grond en drie etages. De appartementen zijn geschikt voor alleenwonenden met een indicatie voor WLZ-zorg. We streven ernaar om de bewoners zo zelfstandig mogelijk te laten zijn, maar we zijn altijd in de buurt om te ondersteunen wanneer de bewoner dit wenst. 

Wat ga je doen?

Als Woonassistent werk je mee aan een waardevol leven voor de bewoners op het appartemententeam van locatie de Speulbrink. Jij zorgt ervoor dat de afdeling netjes en schoon is en je helpt bij huishoudelijke taken. Denk hierbij aan het bereiden van maaltijden, het doen van boodschappen en het schoonmaken van de appartementen. Maar dat is niet alles! Je zorgt ook voor het welzijn van de bewoners. Je maakt een praatje, drinkt samen een kopje koffie of speelt een spelletje. Jij brengt een glimlach op hun gezicht en maakt hun dag net een beetje mooier.

Wat vragen wij?

Wij vinden het vanzelfsprekend belangrijk dat je zorgzaam en respectvol omgaat met onze cliënten. Je ziet het werk liggen en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een hecht team waar de kernwaarden Vertrouwen, Verbinding, Vakkundig en Vindingrijk centraal staan. Daarnaast:

  • Heb je voor deze functie geen diploma nodig;
  • Heb je affiniteit met schoonmaken; 
  • Ervaring in de (ouderen)zorg, doelgroep ouderen met dementie; 
  • Beheers je de Nederlandse taal goed;
  • Ben je inzetbaar voor ochtend-, midddag- en avonddiensten (ook weekenden en feestdagen).

 

Wist je dat we bij Viattence twee keer per jaar een opleiding starten en dat jij als interne collega voorrang hebt op een opleidingsplek?

 

Wat bieden wij jou?

Wij zorgen goed voor onze bewoners én medewerkers. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Verder kan je rekenen op:

  • Een jaarcontract voor 24 uur per week;
  • Salaris tussen € 2.231,25 en € 2.691,15 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 15 CAO VVT);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), onregelmatigheids- en reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Fiscale voordelen bij aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, smartphone of fitness abonnement;
  • Een fijne werkomgeving waarin we het belangrijk vinden dat jij met plezier naar het werk gaat!

 

Interesse in deze baan?

Vind jij het leuk om met mensen te werken en zie jij deze baan wel zitten? Wat leuk! We zijn erg benieuwd naar jou, je motivatie en CV. Solliciteer snel via de button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Bobby Lewerissa, teamcoach van kleinschalig wonen de Speulbrink. Bobby is te bereiken op 06-43 45 51 39 of via b.lewerissa@viattence.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met Esther Kragt, recruitment. Esther is te bereiken op 06-41 87 36 12 of per mail via vacature@viattence.nl 

Vacatures zetten wij gelijktijdig in- en extern uit. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence.

Vacature delen op:

Referentienummer:

451529919

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

n.v.t.

Vacaturetype:

Intramurale zorg

Salaris:

FWG 15 € 2.231,25 - € 2.691,15

Vestiging:

Vaassen

Aantal uur:

24

Sluitingsdatum:

17-10-2024

Startdatum:

In overleg

Locatie:

Vaassen

Contactpersonen:

Bobby Lewerissa

mobiel: 06-43455139

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Brunholdplaats 5 8171 VA Vaassen

Locatie: