Viattence

16 uur | FWG 15 € 2.231,25 - € 2.691,15

Woonassistent De Nieuwe Antoniehof (Epe)

Als Woonassistent ben je van onschatbare waarde. Je draagt bij aan een waardevol leven voor de bewoners op de kleinschalige woongroepen Nieuwe Antoniehof in Epe. Tijdens jouw dienst verricht je onder andere huishoudelijke taken. Ook ontferm je je over de maaltijden, de boodschappen en de schoonmaak op de kleinschalige woongroepen. Daarnaast besteed je ook aandacht aan het welzijn van de bewoners door even tijd vrij te maken om bijvoorbeeld samen een kopje koffie te drinken of een spelletje te spelen. Kortom, een super afwisselende baan!

In De Nieuwe Antoniehof wonen de bewoners volgens het concept 'Kleinschalig wonen'. Dat houdt in dat we de bewoners hier laten wonen, bijna net als thuis. Dit doen we zodat we zo dicht mogelijk blijven bij wat voor hen vertrouwd voelt. De Nieuwe Antoniehof biedt een beschermd thuis aan maximaal 31 bewoners verdeeld over vier groepswoningen. Hier zijn drie woongroepen beschikbaar gesteld voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag (zoals dementie) en één woongroep richt zich op complexe somatische (lichamelijke) klachten.

Er wordt lerend samengewerkt en bijgedragen aan het continue verbeteren van de zorg voor bewoners/cliënten. Er is een prettige werksfeer en de samenwerking met collega’s wordt als waardevol ervaren. Hierdoor ontvangen bewoners/cliënten de beste zorg en ervaren zij een waardevol leven.

Kies je voor Viattence, dan bieden wij jou naast een uitdagende baan binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is ook nog:

  • Een jaarcontract voor 16 uur per week, met intentie tot een vaste aanstelling; 
  • Salaris tussen € 2.231,25 en € 2.691,15 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 15 CAO VVT);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), onregelmatigheids- en reiskostenvergoeding en uitstekende pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Fiscale voordelen bij aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, smartphone of fitness abonnement;
  • Een fijne werkomgeving waarin we het belangrijk vinden dat jij met plezier naar het werk gaat!
Wist je dat we bij Viattence twee keer per jaar een opleiding starten en dat jij als interne collega voorrang hebt op een opleidingsplek?

 

Wat vragen wij?

Wij vinden het vanzelfsprekend belangrijk dat je zorgzaam en respectvol omgaat met onze cliënten. Je ziet het werk liggen en vind het leuk om huishoudelijke taken uit te voeren. Ook vind je het leuk om onderdeel te zijn van een hecht team waar de woorden Vertrouwen, Verbinding, Vakkundig en Vindingrijk centraal staan. Daarnaast:

  • Heb je voor deze functie geen diploma nodig;
  • Ben je inzetbaar in alle diensten (ook weekenden en met feestdagen).

 

Interesse in deze baan?

Vind jij het leuk om met mensen te werken en zie jij deze baan wel zitten? Wat leuk! We zijn erg benieuwd naar jou, je motivatie en CV. Solliciteer snel via de button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Simone Remmerts teamcoach van de Woongroepen op de Nieuwe Antoniehof. Simone is te bereiken op 06-41 87 37 04 of via s.remmerts@viattence.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met Esther Kragt, Esther is te bereiken op 06-41 87 36 12 of per mail via vacature@viattence.nl 

Vacatures zetten wij gelijktijdig in- en extern uit. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor werken bij Viattence.

Vacature delen op:

Referentienummer:

376608763

Regio:

  • Gelderland
  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Vacatureniveau:

n.v.t.

Vacaturetype:

Intramurale zorg

Salaris:

FWG 15 € 2.231,25 - € 2.691,15

Vestiging:

Epe

Aantal uur:

16

Sluitingsdatum:

27-09-2024

Startdatum:

In overleg

Locatie:

Epe

Contactpersonen:

Simone Remmerts

tel.: 0641873704

mobiel: 0641873704

Bedrijfspagina:

http://www.viattence.nl

Kantooradres:

Sint Antoniweg 4 8161CG EPE

Locatie: